Advertentie

Op de bres voor ‘minima huisdieren’

Elk gezelschapsdier heeft in principe recht op diergeneeskundige zorg. Maar de eigenaar moet er dan wel voor kunnen betalen. En dat is niet iedereen gegeven. Huisdieren zijn heel belangrijk voor het welzijn van mensen, maar wat als hun baasjes onvoldoende of niet voor hun welzijn en gezondheid kunnen zorgen?

De Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn biedt (onder voorwaarden) financiële steun voor acute medische behandeling van huisdieren van eigenaren die zijn aangewezen op de Voedselbank en op financieel minimumniveau verkeren. In dit artikel  uit het Tijdschrift voor Diergeneeskunde lees je meer over het mooie werk van deze stichting.

Doneer en help ons helpen

Omdat de stichting afhankelijk is van donaties en giften, kan ze geen garantie bieden voor steun. Maar daar kunnen we allemaal wat aan doen! Met jouw donatie is het mogelijk om ernstig zieke of gewonde ‘minima huisdieren’ acuut te laten behandelen. Met jouw steun kun je tegengaan dat dieren onnodig moeten lijden, zwerver worden of in een asiel belanden. Geef met je hart en help Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn helpen!

 

 

 

 

 

Op zoek naar een dierenarts?

Vind direct een dierenarts bij jou in de buurt.