Advertentie

Binnen bij de Dierenarts 2017

Op zaterdag 7 oktober 2017 wordt voor de zesde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen, ofwel ‘Binnen bij de Dierenarts’ georganiseerd. Een dag waarop veel dierenartsen je graag ontvangen in hun praktijk om meer te vertellen over hun werk.

Kom ook naar ‘Binnen bij de Dierenarts’. Je krijgt de kans om eens verder te kijken dan de wacht- en behandelkamer.

Beste zorg voor je dier

Tijdens het evenement zetten verschillende dierenartspraktijken door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Ze bieden iedereen een kijkje achter de schermen van veterinair Nederland en laten zien wat ze doen om de dieren in Nederland de beste zorg te geven.

Gezellig uitje voor jong en oud

‘Binnen bij de Dierenarts’ wordt – net als afgelopen jaren – op een ludieke manier ingevuld. Zo wordt het een gezellig uitje voor jong en oud.  Er zijn praktijken die rondleidingen organiseren, of workshops, demonstraties, speurtochten en andere activiteiten. Iedere praktijk kan zijn eigen programma kiezen. Dit jaar is het thema ‘The circle of life: de beste zorg voor je dier!’

Een prachtig vak

Met ‘Binnen bij de Dierenarts’ zie je hoe veelzijdig het vak van dierenartsen is. Er komen heel veel verschillende patiënten bij de dierenarts. Daar is veel over te vertellen. Daarnaast zijn er ook dierenartsen die niet dagelijks in de spreekkamer staan. Wist je bijvoorbeeld dat er ook dierenartsen op Schiphol werken?

De Open Dag bij Dierenkliniek Den Ham in 2016

Vorig jaar deed Dierenkliniek Den Ham mee aan het evenement. Bekijk de video voor een leuke impressie.

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD), de beroepsorganisatie voor dierenartsen, is initiatiefnemer van de dag.

Lees ook: Kleurwedstrijd binnen bij de dierenarts